צבעי מאכל |
קישור ישיר:
https://ganenet.cet.ac.il/ShowItem.aspx?ItemID=c43b66bf-ec6d-4112-a24c-c936b458a4e7&lang=HEB
תאריך הזנה:
30/09/2018
תקציר:
צבעי מאכל משפיעים על מראה המזון ומעוררים רצון לאוכלו. רבים מצבעי המאכל מזיקים לבריאות. התעורר צורך למצוא חומרי צבע שלא יזיקו וישפיעו לטובה על הבריאות. קראו על כך במאמרה של ד"ר נורית קינן ממטח.
מחבר:
דר' נורית קינן
גוף/מוסד:
מט"ח
(האתר הרשמי)
שם בי''ס / פרויקט:
גננט
תחומים:
טבע מדע וטכנולוגיה
קבוצת גיל:
גיל הרך
סוג חומר:
מידע/מקור
פורמט:
html
|
|
מלות מפתח בשימוש בפריט:
|