מנוע חיפוש

כיצד לחפש
הפורום
באיזו טמפרטורה מלח שולחן נהפך לנוזלי והאם הוא שומר חום כמוס טוב ממים או חול ים?

תאריך הזנה: 05/06/2012

תקציר: באיזו טמפרטורה מלח שולחן נהפך לנוזלי והאם הוא שומר חום כמוס טוב ממים או חול ים?

גוף/מוסד: מכון ויצמן למדע (האתר הרשמי)
שם בי''ס / פרויקט: ויצמן דוידסון

תחומים: פיסיקה
קבוצת גיל: חט"ב ועליונה
סוג חומר: הסבר
פורמט: html



מלות מפתח בשימוש בפריט:
  • חול ים
  • מלח
  • טמפרטורה
  • חול